Do not judge my story…

Jag använde två av mina Brusho sprayer (blandat till själv, vatten och Brusho kristaller) lila och gamboge (gul) tillsammans blir de brunt men bredvid varandra får de varandra komplimenterar de varandra. De var ett tag sedan jag gjorde denna , blev sjuk och eftersom mitt minne inte är så bra, så skall göra mitt bästa för att beskriva vad jag gjorde då jag skapade den här Art Journal sidan.

Jag började med tejpa fast det här akvarell pappret (Panduro) det är av dålig kvalitet så det bucklar sig otroligt mycket, Försökte att få till en jämn ram runt om med tejpen. Använde flera olika stenciler med de två olika sprayerna men även någon av de bruna Distress färgerna (alfabet stencilen). Vatten stänken valde jag att stämpla i en blålila färg, dessa är personliga stämplar som Pysseldags tagit fram till mig. Du finner en lista på alla Pysseldags gummistämplar som jag använd här nedan och som jag stämplade i svart och brunt. Övriga dekorationen är guldvingar, silverfärgade pappers paljetter, 3D tejp, lila- och gul Distress ink samt svart gel penna.HÖRN STEAMPUNK VÄNSTERSTÄLLD

HÖRNA STEAMPUNK

KAFFEFLÄCK (MINDRE)

KAFFEFLÄCK (STÖRRE)

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *