Maskulint Grattis Kort

Ett maskulint Grattis kort, där jag lekt med guldfolie, klistrigt embossing pulver och glue pad. Jag missade att vänta på att limmet skulle torka lite gjorde ornamentet i hörnet. Blev trots allt rätt bra..så kom jag ihåg att jag hade det där embossing pulvret och provade det till de små ornamenten. Det först försöket klantade jag till… det andra gick rätt bra, blev samman vintage look som det i hörnet. Övning ger färdighet som man säger och det är så SANT!

GRATTIS 

ORNAMENTSWIRL MINI – GUMMI

ORNAMENT

KAFFEFLÄCK

Grattis texten har jag stämplat två gånger med två olika Distress Oxide samt den andra gången flyttade jag den lite åt sidan för att skapa en aura effekt. Avslutade med Nuvo glitter penna både på kaffe fläckarna och texten.

Övrigt material:

  • Vit cardstock (kortbas)
  • Mönstrat papper
  • Brads
  • Dies
  • Distans tejp
  • Guld cardstock
  • Blått kardstock
  • Distress Ink
  • Svart gel penna
  • Nuvo  jewel drops

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *