Påskägg / Easter Egg

Här har jag gjort ett påsk ägg efter en mall som jag hittade på Internet. Locket har jag pyntat med en massa olika Påsk stämplar, eftersom basen är i en aprikos/rosa nyans fick jag bleka delar av motiven. Svamparna målade jag med akvarell efter blekningen. Den franska liljan är en mask som jag embossat i först i ljus gult sedan i guld. Alla blommorna har jag skapar från olika stansar…

****

Here I have done an Easter egg for a template that I found on the Internet. On the lid I have decorated with a lot of different Easter stamps, because the base in an apricot/pink color I got to bleach parts of the motif. The mushrooms I painted with watercolor after bleaching. The French Fleur-de-lis is a mask that I embossed first in light yellow and then in gold. All the flowers have I create from different punches…

IMG_4814 IMG_4815 IMG_4817 IMG_4819 IMG_4821 IMG_4823 IMG_4825

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *