Pension Livets Efterrätt

dag så blir det en insida på ett kort jag gjort, där jag också använt en stämpeldyna från Pysseldags till ett riktigt BRA pris 39 kr. Denna gången har jag håll i hatten färglagt med Copic markers…de behöver luftas lite då och då! Jag är inte så god vän med dessa pennorna, tro nog att det skulle bli bättre med fler angränsande nyanser…men de är ju så dyra. Det tar också så lång tid att färglägga ett motiv…av och på med korkarna på pennorna, Nej, tacka vet jag akvareller, där jag kan kontrollera nyansens styrka med vatten, samt det jag målat är ljusbeständigt i över hundra år. Det är något man bör tänka på, då man lagt ner så mycket arbeta på ett konstverk…vilken livsläng har de!

LAWN FAWN DYE INK PAD GRÅ STOR

 

Jag provade också min nya glitter penna från Nuvo, har hört att de skulle vara bättre an Wink of Stella och de avger helt klar med glitter… 

 

Framsidan på kortet såg ut så här…

Rosorna har jag gjort själv:

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *