3:e gången gillt brukar man ju säga…

modg1Jag köpte min första burk med Mod Podge för en tid sedan och jag ville ha matt eftersom den inte klibbar ihop sidorna i min art journal. Det är i alla fall vad jag snappat upp på YouTube, fast om man använder gloss så kan man gnugga sidan med ett stearinljus. Nu blev det så att de skickad mig fel, jag fick gloss och eftersom jag inte har någon erfarenhet av den här produkten så märkte jag det först då jag läste texten på burken…inte att etiketten var röd.

De skickade mig en ny burk…den hittade jag i gängande ½ utanför brevlådan i går, det var -5 och burken var så kall att den skulle fungerat som en kylklamp. Öppnade oroligt burken för att kolla hur det såg ut, det var en hinna överst men annars såg den ok ut… först då ser jag texten gloss…det blev fel igen!!!

Nu skall de skicka mig en ny burk…den här gången borde det bli rätt samt att jag skall hämta ut det hos postombud. Om inte så får jag en till burk gloss till min samling…

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.