Adressbok / Address book

Jag väntar och väntar på mina nya glasögon… Dottern bad mig göra en present till en av hennes klasskamrat, så jag pyntade en adressbok till henne. Valde att inte måla något för att inte anstränga ögonen, men jag fick en hemsk huvudvärk. Nu skall jag inte pyssla fören jag fått hem mina nya brillor!

****

I’m waiting and waiting for my new glasses … My daughter asked me to make a present for one of her classmate, so I altered an address book to her. Chose not to paint something not to strain the eyes, but I got a horrible headache anyway. Now I shall not craft anything before I get my new glasses!

Stamplar  från Pysseldags/ Stamps from Pysseldags

aress1adres2

adre3

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.