Aldrig mer Specsavers Erikslund.

Äntligen så har jag fått bukt med min fruktansvärda huvudvärk, så nu orkar jag skriva här igen!

Orsaken var att jag behövde nya glasögon, trots att jag bytte i april förra året. Därför var det inte det första jag tänkte på, trots att denna intervallen hänt förut hos Specsavers Erikslund.

Maken fick terminalglasögon från jobbet hos Levins optik och de upptäckte att styrkan på hans glasögon var starka. Han och hans arbetskamrater tyckte att de tog sig tid vid kontrollen och var otroligt professionella. Jag bokade tid där och kan instämma i deras bedömning, Min undersökningen tog mer än de 45 minuter som var avställd, totalt så var jag där i 1½ timme. Mina gamla brillor var det en massa fel på, styrkorna var fel och därtill brytningsfel på ett öga som inte hade något fel alls, det andra var fel grader… totalt blev det 150 graders fel. Optikern var inte förvånad att jag hade huvudvärk och behövde ta Ipren + Alvedon i max dos varje dag. Undersökning med optikern hos Specsavers Erikslund är avklarad på en kvart.

Ett av glasen gled in snett i maskinen, så glasögonen blev försenade…där efter behövde de höjas på näsan eftersom jag har progressive så behöver glasen hamna exakt.

Notan för glasögonen och undersökningen hamnade på 10135 kr och utan någon extra kostnad kunde man dela upp kostnaden. Ett erbjudande som jag valde och dessa skall jag kunna ha i minst 3 år enligt optikern samt allt underhåll på bågarna utan extra kost under dess livslängd. Utifrån detta så blev dessa glasögonen dyrare än de jag köpt hos Specsavers. När man lägger ihop kostnaden för bytte var 6 månad så blir de billigare alternativet egentligen dyrare.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.