Anteckningsbok & Kort / Notebook & Card

När jag såg den här  Tonic stansen …så jag min dotter.  Dekorerade en anteckningsbok som en inflyttningspresent, då hon äntligen fått en student lägenhet i Uppsala. Hon har varit så tapper och bott i den snuskiga korridoren i Flogsta, Uppsala…

When I saw this tonic die… I saw my daughter.  I Decorated a notebook as a gift to her when she finally got a student apartment in Uppsala. She has been so brave living in the filthy corridor at Flogsta, Uppsala …

Bakgrunden skapade jag med Winsor & Newton Cotman sprayer som jag gjort med kakor som jag inte längre använder, med inte ville skulle ligga i lådan oanvända. Några har jag blandat ihop flera olika nyanser.

The background I created with Winsor & Newton Cotman sprays that I made with pans that I no longer use, so that not let them go to waist. I have mixed several shades together I some of the bottles.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.