Autografer innanför glas och ram

Nu har jag ramat in sonens alla autografer som han fick då vi var upp till Stockholm i oktober och kollade när landsslaget spelade mot Moldavien… inbjudna av Tomas Brolin och Svenska fotbollsförbundet. Sonen valde själv ut dessa metall ramar på IKEA. Affischen fixade jag omgående då vi kom hem från IKEA, men jag hittade inte kortet på laget till den mindre ramen…så det har fått legat på vardagsrumsbordet, fram till nu då jag hittade dem. De var undanlagda på ett super smart ställe, det var bara det att jag glömt vart det var.

Bänka er framför TV-apparaterna för i kväll kommer det att hända något positivt för våra handikappade ungdomar som spelar fotboll.

2015-11-09 13.24.31 2015-11-09 13.26.10

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.