Avesta Alster 2013-10-19

Jag köpte ett tävlingsskit till Avesta Kort & Scrapbooking mässan i lördags så ett kort blev det av allt material i från de båda påsarna (tävlingsskit och och välkomstpåsen). Alla motiven är stämplar från Vilda Stamps.

Tomten är 3D monterad och isen som fått en glansig yta med hjälp av ett tunt lager med glaze. Järnek bladen har istället behandlats med clear embossing pulver.  Klippte ut små granar från ett mönstrat papper och gjorde en bård med dem.  Jag vann, men endast i lottdragning med ändå en vinst) :o) All Stamps are from Vilda Stamps.

****

I bought a Challenge kit at Avesta Cards & Scrap booking Fair on Saturday, I made a card from the kit and the welcome  bag. The Santa is 3D mounted and the ice have got a glossy surface with a thin layer of glaze. Holly leaves have instead been treated with clear embossing powder. I cut out small trees from a patterned paper and made a border with them. I won, but only in lottery draw but it still one win): o)

kit1IMG_0734

IMG_0739IMG_0742

IMG_0748

Vilda Stamps utmaning var att dekorera en stor Jul Tag! Jag har fäst magnet tejp på baksidan av min och nu är det en kylskåpsmagnet. Det blev ingen vinst, men jag är super nöjd med den!!!  Den här Snögubben har länge funnits på min önskelista och en massa bling i olika storlekar. Snögubben är 3D monterad och polkagris käppen har fått ett lager glaze.

****

Wild Stamps challenge was to decorate a large Christmas Tag! I have attached some  magnetic tape on the back of mine and now it’s a refrigerator magnet. I didn’t win any prize, but I’m super happy with it ! This Snowman has bin on my stamp to buy list… and lots and lots of bling! I have 3D  mounted the Snowman and the candystick has got glossy with glaze.

IMG_0719IMG_0721

…så blev det en bonus utmaning, 10 minuters kort! Under 10 minuter blev vi varje minut uppmanad att tillföra en ny produkt.  Först förstås kortbas… när det kom till brads blev det lite problem hade inga, men vi fick en från bordsgrannen :o) Därefter blev det omröstning och mitt kort blev (2:a) och jag vann en stans (två små stjärnor) de finns uppe i ena hörnet på min tag.

****

 … we got a bonus challenge, 10 minute card! During  every minute we got a new  objekt to add to our card. It started off with a card base … when it came to bradsI got  problem I did had one, but Igot one from my neighbor : o) Then it we voted and my card was (2nd ) and I won a punch ( two little stars ) they are up there in the corner on my tag.

IMG_0727 IMG_0729

 

Jag hade också sådan tur att jag vann på min dörrlott :0) Jag har aldrig någon sin vunnit något på träffarna, däremot har dottern gjort det. Hon hämtade min dörrvinst för hon fick hålla reda på den åt mig, då jag har problem med minnet och tappat bort den tidigare under dagen.  Stort Tack för det och självklart får hon dela vinsten, samt tack till maken som kör oss på träffar så att jag orkar pysslar, eftersom jag lider av kroniskt trötthets syndrom. Jag har inga Duracell batterier, mina tar lång tid att ladda upp men laddare ur väldigt snabbt!!!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.