Back To Nature

2015-08-14 19.23.54Mitt första försök att färglägga med färgpennor…inte helt misslyckat om jag får säga det själv! Gnuggade dock lite för hårt här och där så papperet tog lite skada, så det blev lite vintage :-) Övning ger färdighet så det blir till att öva, öva…öva!

Jag använde min nya Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die – Vine #2 som jag köpte på Sizzix stora REA nyligen  (€3,24) använde en stylus för att skapa mer liv i bladen och stammen samt lite ljus panpastel. Blommorna är en Nellie Snellen punch och fick en stickers bling i mitten. I hörnen har jag använt en Cherry Lynn stans. Jag behöve använda en stans från Cherry Lynn för att kvalificera mig till deras  Back To Nature challenge.

Tjejen har jag 3D monterat med distans tejp och är två olika stämplar som jag maskerade till ett motiv… huvudet är vet jag faktiskt inte vem tillverkaren är (så upplys mig gärna)  kroppen är från dylusions mini couture. Bakgrundspappret kommer från ”Tis the Season paper pad” Panduro.

****

My first attempt to color with color-pens … not entirely unsuccessful if I may say so myself! Rubbed a little too hard here and there so the paper took some damage, so it became a vintage look :-) Practice makes perfect so time to practice, practice … practice!

I used my new Sizzix Decorative Strip Die – Vine #2 that I bought at the Sizzix big sale recently (€ 3.24) I used a stylus to create more life to the  leaves and trunk, as well as some light panpastel. The flowers are a Nellie Snellen punch and I added a sticker bling in the middle. In the corners I have used a Cherry Lynn die. I had to use at list one die form Cherry Lynn to qualify for there Back To Nature challenge . The Girl I have 3D mounted with foam tape and are two different stamps that I masked together … the head I do not know who the manufacturer is (so enlighten me please) the body is from dylusions mini couture. The background paper comes from ’Tis the Season paper pad ’Panduro.

2015-08-15 11.04.13

2015-08-15 11.03.492015-08-15 11.04.00

 

1 kommentar

  1. Your card is beautiful but our Back to Nature challenge is to use a butterfly, bird or other critter. Perhaps you will visit us again at Cheery Lynn Designs challenge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.