Balladen Om Briggen Blue Bird Av Hull

Här kommer mitt sista bidrag under temat Vatten + Visa @Creativica.

Min mor var Evert Taube fantast, Balladen Om Briggen Blue Bird Av Hull gillade jag som liten. Den är så tragisk och sorglig…min mamma sa att den bygger på en verklig händelse och att de senare hittade honom vid liv nästföljande dag. Om det är sant har jag inte kollat upp, idag kom så tanken… att det var kanske bara var något som hon sa för att trösta mig. Jag tänker hur som helst inte ta reda på vad som är sant, det känns bättre att fortsätta ha bilden om ett lyckligt slut!

Jag använde tre olika stämplar från Viva Decor (karta, kompass och skeppet) medans fyren är en Vilda Stamps stämpel. Det skummande havet har jag skapat med SnowPen… Fyr fönstret är två stansar (Crealies Crea + Spellbinders) och fyra skruvskallar. Flaggan skulle egentligen var brittisk men jag valde att göra en svensk flagga istället då kortet skall ges till en svensk skeppare.

2015-07-19 18.56.502015-07-19 18.56.36 2015-07-19 18.56.40

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.