Billig Non-Stick arbetsyta

2015-09-11 19.22.03Jag använder baksidan på min scor-pal inläggsmatta (cm) som non-stick matta, men har aldrig riktigt gillat den (inget bra glid) och min non-stick (Tim Holtz) är så liten och rullar ihop sig hela tiden… så irriterande att jag bara använder den då jag använder mina alcohol Inks.  Jag ville ha en riktigt stor arbetsyta med Non-Stick yta så jag köpte mig en  60  x 40 cm  Non-Stick Baking Mat för 50 kr/st (var tvungen att köpa två, har inte riktigt bestämt mig om jag skall sälja den andra) jag monterade den på ett gammalt skrivbordsunderlägg. Det var sprucket i ena kanten, men den delen tog jag bort, då underlägget ursprungligen var större än silikon mattan. Först var jag dock tvungen att skrapa bort all akrylfärg från ovansidan, då det tidigare använts som bordsskydd vid målning… Lyckades få bort allt fäste kanterna här och var med dubbelhäftande tejp, så det skulle ligga still då jag fäste det med bred pakettejp runt om och över kanten till baksidan. Skrivunderlägget var utrustad med anti-glid så jag var så glad att ovansidan gick att få ren…

SUPER NÖJD!!!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.