Blending Tools

Nu har jag äntligen fått ordning på mina Distress Ink Blending Tools som jag tillverkat från klossar som svärfar gjorde åt mig. Jag köpte små söta knoppar, det fattats två men fler är på väg. Därefter var jag tvungen att komma på en förvarings lösning, som var snabb åtkomlig. Jag gjorde små askar av card stock i olika färger (mest gröna nyanser eftersom locken är gröna)…därefter behövde jag bara komma på hur vi ska montera samman dem. Ville få till en typ av hylla så flera olika idéer flög igen min hjärna. Jag hade ett par DVD lådor som inte längre används… så två gröna lock fick bli stommen. Monterade samman dem med två O-ringar vinklade dem mot varandra och de stöttade upp varandra, men så kom jag ihåg att jag köpt Sizzix Bigz Die – Small Easel i vintras… det fick bli ett bok uppslag istället, mycket stadigare.

IMG_7061 IMG_7062 IMG_7063

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.