Blommor till Kitty 75 år

Kitty 75 älskar blommor så jag gick all in med en massa Alternew stämplar (Beautiful Day, Oriental Orchid, Peony Bouquet) både på utsidan, insidan och kuvertet. Bokstäverna och siffrorna har jag stansat ut i guld mirror papper och med CB alfabet stansar. Jag använde också en massa olika stansar, såsom alla mina grattis texter, korsstygn, etikett och en bårder.  Allt är stämplat med pigment ink i olika nyanser…

De röda bären har fått två lager med glaze för att skapa lite dimension och de blå blommorna har fått lite glitter pistiller

Insidan där använde jag ett kit med stämplar och stansar från Alternew som kom med tidning…

Kuvertet där 3D monterade jag en orkidé som jag klippte ut för hand eftersom jag bara har stansar till stämplarna som följde med tidningen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.