Bortflugen fjäril / Flew away butterfly

Stansade ut de små fjärilarna från Tonic Studios Essentials Boho Beautiful Die Set – Mariposa och hörde hur det klirrade till i metall. Den flög iväg då min plexiglasskiva var böjd och gav den minsta fjärilen kraft att flyga iväg! Jag har letat överallt…utan att hitta den, tror att den fastnat i vårt vattenburna elementet. Har bankat på det efter jag tömt hyllan och flyttat på hyllan framför elementet, samt tömt min RÅSKOG rullvagn från IKEA….men den är borta! Jag har nu lagt den i min kundvagn hos mitt engelska pyssel affär, nu väntar jag på att de skall ha ett rabatt erbjudande, efter som alla stansarna behövs för att kunna använda tjejen…

Punched out the little butterflies from the Tonic Studios Essentials Boho Beautiful Die Set – Mariposa and heard how it rattled in metal. The die away when my cutting pad was bent and gave the smallest butterfly the power to fly away! I’ve been looking everywhere … without finding it, I think it stuck in our waterborne element. Has knocked it on after I emptied the shelf and moved on the shelf in front of the item, as well as I emptied my RÅSKOG trolley from IKEA …. but it’s gone! I have now put it in my shopping cart at my English craft shop, now I’m waiting for them to have a discount offer, after all the girl die need all the butterfly’s to work…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.