Brev kort / Mail card

Åter dags för en ny Alota Rubber Stamps utmaning, den här gången har vi en skiss till er att utgå ifrån.  Här kommer min tolkning av skissen… Jag använd de nya Copic pennorna till att färglägga motivet  och två av mina nya embossing floders. Jag så någon som kört kapsyler genom sin Big Shot, jag hade  några begagnade som jag körde genom min CB, de blev inte lyckade. Gjorde bara två försök, istället bankade jag mina med min lilla Tim Holtz hammare.

****

It time for a new Alota Rubber Stamps challenge, this time we have a sketch for you to work from. Here is my take on the sketch … I use the new Copic markers to color the image and two of my new embossing folders. I saw someone who run some caps through a Big Shot, I had some second hand ones and run two of them through my CB, they I was not successful.  I made only two attempts,  instead banged my with my little Tim Holtz Hammer.

3D monterat hjärta som även fått ett lager 3D lack, lite blått glitter lim.

****

3D mounted heart that even got  3D coating  and some blue glitter glue.

Stämplar jag använde / Stamps I used:

Bugs Sending Mail

Angel # 3
(only used the heart)

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.