Bruce Grobbelaar tavlor

2016-11-07-16-53-00

I går fick jag överlämna tavlan jag gjorde till Bruce Grobbelaar (en gåva från LFC-Västerås och Enköping. Mitt första porträtt uppdrag, tackade jag till utmaningen. Det kan tyckas helt knäppt att göra ett porträtt då jag inte gjort något liknande tidigare… men övning ger färdighet och det är då ett som är säkert. Har nyligen givit mig på att måla tavlor från grunden istället för att färglägga stämplade motiv och göra kort. Har kollat på Lindsay the frugalcrafter videoklipp på Youtube under en längre tid, där hon målar och instruerar. Köpte några böcker om akvarell målning så det kan bara bli bättre och bättre.

Totalt hann jag med att göra 4 st och jag numrerade dem på baksidan, här får jag en autograf på mitt exemplar.

2016-11-07-16-43-25 2016-11-07-16-54-47

 

1 trackback/pingback

  1. Steven Gerrard – Avslutningsgåva till Mårten – Marie Skapar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.