Cheery Lynn Challenge 198 – Doilies

Förra veckans Cherry Lynn utmaning där glömde jag att montera min fjärilar och blev diskad. Jag hann aldrig få upp det med färilarna på innan tiden gick ut :-( men rätt skall vara rätt!  Nu är det en ny utmaning och den här gången är temat ”Doilies” och jag har i och för sig en sådan Chery Lynn stans men det var ju liksom för lätt. Jag gör en med någon av mina hörstansar och så här blev den (Nellie Snellen stans i mitten).  Tyckte jag lyckades rätt bra… så för att utöka utmaningen så bestämde jag mig för att bara använda några stämpeldynor som bara står och samlar damm.

****

Last week’s Cherry Lynn challenge where I forgot to mount my butterflies so I got disqualified :-( but right should be right! Now it’s a new challenge and this time the theme is ”Doilies” and I have one  Chery Lynn  doilie die – but it was like too easy. I had a idea of make one my self from one of my corner dies. The center are are Nellie Snellen die. I turned out nicely… so to extend the challenge so I decided to just use a few ink pads that just standing collecting dust.

IMG_6885

Sommaren 2014 köpte jag ett set med 15 st nya Pigment stämpeldynor (62 x 32 mm) till pris $13 (91kr). Vilket jag tyckte var billigt!!! Om sanningen skall fram har faktiskt bara använt enstaka av dem, såsom guld, silver  och blått… så jag gick all-in på det här kortet och gick helt utanför min komfortzon. Det blev Brunt – Gult – Chockrosa – Orange – Svart – Rött – Grönt.

****

In the summer of 2014, I bought a set of 15 pcs new pigment ink pads (62 x 32 mm) to the price $13, which I thought was cheap !!! If truth will be told I actually only used a few of them, such as gold, silver and blue … so I went all-in on this card and went completely out of my comfort zone.  Brown – Yellow – Hot Pink – Orange – Black – Red – Green.

De stora blommorna vann jag på någon scap träff…de har blivit liggande…har tänkt att ändra infärgningen, men till orange gula kort passade de perfekt som de var.

****

The large flowers, I won at any scrap event … they have been lying … I have thought to change the coloring, but to this colorful orange and  yellow cards they fit perfect as they were.

Stämplar / Stamps:

  • Tim Holtz
  • Panduro

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.