Cheery Lynn Design Team Call

När jag såg att Cheery Lynn sökte Design Team medlemmar var jag bara tvungen att prova lycka, då jag älskar deras stansar. Har sorgligt nog i dags läget bara fem stycken men oj så många jag har på önskelistan, men budgeten tillåter tyvärr ett sådant inköp. Jag har fått med två av mina 3 Cheery Lynn stansar på detta mitt tävlings bidrag. Det var OK att även använda andra stans fabrikat, så kompletterade med stansar från Memorybox, Roxstamps och Joy.

Jag flätade in Tiny Fanciful Flourish Right & Left (Set of 2) – B387  in i English Tea Party Doily – DL101 och den gröna kransen fick vita rosor gjorda från små cirkel spiraler, Doily har distansmonterats på 3D tejp. Till bakgrunden använde jag murstenar och kugghjul. Blommor drar till sig fjärilar några sådana behövde jag så jag använde Martha Stewart punch med tre fjärilar. För att få mer liv i dem, inkar jag dem med Distress Ink och doppar jag dem sedan i vatten och går över dem med en stylus…sedan får de torka igen.  Textstämpeln kommer från Vilda Stamps och så har jag droppat ut 3D glaze över hela kortet = daggdroppar…både stora och små.

 

1FlourishLine

When I saw that Cheery Lynn searched Design Team members I just had to try my luck, because I love their punches . Sadly I just have five at the moment but oh so many I have my wish , but unfortunately the budget doesn’t allows such purchases. I have used two of my three Cheery Lynn dies for the this DT Call Challenge. It was OK to use other company dies makes so mixed up this card with dies from Memorybox , Roxstamps and Joy.

I braided Tiny Fanciful Flourish Right & Left (Set of 2) – B387 into the English Tea Party Doily – DL101 and the green garland got some white roses made ​​from small circle spirals. The Doily have been mounted with some 3D tape. For the background I used some bricks and gears. Flowers attract butterflies so I needed some so I used the Martha Stewart punch with three butterflies. To get more life in them, I Inked the edges with Distress Ink and dip them I then water and worked them over a stylus, then wait for them to dry again. The Text stamp comes from the Vilda Stamps  (Thank You in Swedish) and then I dropped out 3D glaze over the entire card = dew drops … both large and small ones.

2015-02-09 12.06.432015-02-09 12.06.25 2015-02-09 12.05.482015-02-09 12.05.572015-02-09 12.05.07  2015-02-09 12.06.16

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.