Cheery Lynn Designs Challenge 183 – Lots of Layers

Jag har köpt en massa nya Cheery Lynn stansar och här har jag använt några av dem tillsammans med min doily stans som var min allra första. Jag byggde ihop Cheery Lynn – Dandelions (B453) till en mimosa kvist. I hörnet har jag maskerat med den stora hörn stansen, stansade ut en extra och använde den som en stencil, för att få en mörk botten i hörnet.

****

I have bought a lot of new Cheery Lynn dies and here I’ve used a few of them together with my doily die, which was my very first die from Cheery Lynn. I built up the Cheery Lynn-Dandelions (B453) to a brunch of mimosa. In the corner I masked the big corner die, cut out one extra and used it as a stencil to get a dark background in the corner.

Cheery Lynn Designs Challenge 183 – Lots of Layers

2015-05-06 14.31.192015-05-06 14.30.49 2015-05-06 14.31.13

1 kommentar

  1. I love your mimosa, great use of the dandelion die! Thank you for joining in on the challenge at Cheery Lynn Designs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.