Cheery Lynn Challenge – Silver and/or Gold

Jag såg att det var endast 11 st som hittills var med i Cheery Lynn Designs Challenge 194 – Silver and/or Gold, så jag var bara tvungen att göra ett bidrag. Oddsen för att jag skall vinna är ju så mycket större nu, istället för när det är över 30 st deltagare, samtidigt fick jag prova min ljusa guld (Inka-gold) samt min nya stencil.

2015-07-25 13.07.31

Bookmark the permalink.

2 Responses to Cheery Lynn Challenge – Silver and/or Gold

  1. Karen M says:

    Love the elegance the gold creates, and such a wonderful design! Your card is so fabulous! Thanks for joining the Cheery Lynn Designs challenge…good luck!

  2. Sandy H says:

    Lovely card, Marie, I like how you have used the corner dies as vines. Good luck and thanks for joining in on the fun at Cheery Lynn Designs challenge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.