Cheery Lynn Designs Challenge #208

Cheery Lynn Designs Challenge #208 – Anything Goes Theme

Här har jag stämplat på ett tårtpapper och luftade mina Copic/Promarker pennor. Det var det bästa pappret som jag någonsin använt tillsammans med dessa pennorna, de var dock inte slätt så det blev canvas still (inte optimalt). Färgade in det embossade mönstret så att det lyfftades fram mer. Tårtpappret var dock så tunt att bakgrunden lyste igenom bakom bi-älvan, så jag stansade ut en cirkel i lagom stor storlek. Bakgrunden har jag skapat med en stencil som jag gjorde med en Cherry Lynn hörn stans som jag stansat ut i akryl.  Jag klippte upp tårtpappret något så att jag kunde sticka in staket in under det. Stacka in några Dandelions igenom tårtpapprets galler, tre på var sida.

****

Here have I stamped on the cake paper and dusted of my Copic / ProMarker pens. It was the best paper I’ve ever used with these pens, they were not smooth so it look like canvas (not optimal). Colored in the embossed pattern so that it pop more. The cake paper was so thin that the background shine through behind bee fairy, so I punched out a circle in the right size. The background patterned with a stencil that I made with a Cherry Lynn corner die that I made out of acrylic. I cut up the cake paper slightly so that I could stick the fence in under it. Stack some Dandelions through cake paper grids, three on each side.

2015-10-29 21.45.342015-10-29 21.45.172015-10-29 21.45.212015-10-29 21.45.28

Stämpel / Stamp:

Outlet 15 SEK (75 SEK)

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.