Chris Lawler steg för steg

Har varit sjuk så jag har inte kunnat målat min tavla av Chris Lawler inför legend träffen nu i helgen, den 24 feb. Jag gör alltid en tavla av legenden som kommer till träffen, för att få honom att signera den. Skissade upp honom den 10 feb, men började måla den 19 feb. Har aldrig varit i sådan tidspress tidigare, jag har tidigare haft minst 7 dagar på mig .

…nu skall jag vila ögonen tills i morgon och se om jag behöver göra några förändringar…eller om jag är nöjd! Nu gäller det att hålla tungan rätt i munnen för det finns inte en chans att måla om en ny!

Fick frisera håret…för att få rundare huvud. Det hade blivit lite för mycket hår. Nu är jag nöjd!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.