Cirkel kollage / Circle collage

Ni som sett mina alster förut, vet att jag brukar använda en massa stämplar som jag maskerar tillsammans… men inte denna gången! Här har jag istället byggt upp ett kollage av cirklar i olika storlekar… samt använt massa olika stansar.  Alla stämplarna som jag använt kommer från Vilda Stamps, ett svenskt företag, där jag är DT sedan 2013.

I Cirklarna har jag använt stämplar från V382, V720, V618, V617 och V395, alla detaljer med glas har fått ett lager 3D glaze. Bakgrunden är ett randigt mönstrat papper som jag hittade i min samling (en lite rest bit) ingen aning vad det heter eller var i från det kommer. Det passade ihop med mina cirklar tyckte jag, med sina dova pastellfärger (rosa, beige och grönt) där har jag sedan stämplat med olika stämplar från V742 med Distress Ink (olika blå och rosa nyanser) samt text stämpeln V260.

Stansarna jag använde kommer från Tim Holtz (ny inköpt i helgen, så den var jag ju bara tvingen att prova, harlekin rutorna)  Cherry Lynn (hörn) Spellbinders (1″ cirlel) Crea (större cirklar med stygn…men stygnen syns inte på bilden tyvärr)  QK  (knapparna) och Mandys (Grattis).  Jag gillar att markera kanter med antingen vitt/svart penna och här har jag gjort både och samt även använt den clear/glitter penna, samt  avslutade med två ½ pärlor i hörnen.

****

Those of you who have seen my work before, know that I tend to use a lot of stamps that I mask together … but not this time! Here I instead built a collage of the circles in different sizes … and used lots of different dies.  All the stamps I used are from Wild Stamps, a Swedish company, where I am a DT since 2013.

In the circles I used stamps from the V382, V720, V618, V617 and V395, every detail of glass has got a layer of 3D glaze. The background is a striped patterned paper that I found in my collection have no idea what it’s called or where it comes from. It fit with my circle, I thought, with its dull pastel colors (pink, beige and green) which I then stamped with different stamps from V742 with Distress Ink (different blue and pink shades) and text stamp V260.

The dies I used comes from Tim Holtz (new bought this weekend, so I was just had to try it out, Harlequin squares) Cherry Lynn (corner) Spellbinders (1 ‘ cirlel) Crea (bigger circles with stitches … but the stitches are not visible on the photo unfortunately) QK (buttons) and Mandy (Congratulations in Swedish).  I like to mark the edges with either white\/black pen and here I’ve done both, and even used the clear/glitter pen, and ended with two ½ gems in the corners.

2015-05-25 20.16.24 2015-05-25 19.36.092015-05-25 19.36.01

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.