Cylinder låda / Cylinder box

För många år seden dekorerade dottern två cylinder lådor med decoupage teknik, hon ville inte längre ha dem kvar… så jag fick dem.  Mycken Aluminium tejp gick det åt med det var det värt… nu har jag bara en till kvar att dekorera!!! Ett par rullar med aluminium tejp har införskaffats så det är bara att köra igång.

****

For many years ago my thedaughterdecorated two cylinder boxes with decoupage technique, she no longer wanted to keep them … so I got them. Much Aluminum tape  later they turned out lik this – It  was worth it … Now I only have one more to decorate!  I have restocked Aluminum tape  …so I’m set to go.

Staden och stjärnorna har jag hämtat från Cricut cartridget Plantin SchoolBook

****

The city and the stars are from Cricut Plantin Schoolbook cartridge

2 kommentarer

  1. Hej!

    Såg just det här inlägget och undrar lite om hur detta resultat blir. Är det något man skulle kunna applicera på ett soffbord tex? Blir ytan hållbar? Om ja, kan du beskriva lite mer ingående om hur du gjort?? Jag tilltalas verkligen av resultatet nämligen men skulle vilja göra något liknande på ett litet soffbord…

    /Sandra

    • Jag skulle avsluta med ett par lager lack!
      Här har jag fäster utstansade card stock föremål, det behövs en lite droppe, de kommer att fästas ordentligt med tejpen. Klipper remsor av olika storlekar, snuggar dem släta och in i alla veck med en benvikare. För att framhäva konturerna använder jag en stylus samt sporrar alla tejp kanterna. Avslutar med svart akrylfärg som torkas till önskad effekt… avsluta med ett lager lack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.