Deco Gift Bag – Tonic Craft kit #9

Igår fick jag mitt nya Craft kit från Tonic Studio som är ett prenumeration system, sedan en tid tillbaka så har jag ett kvartals avtal, vilket gör det billigare (£15) samt garanterat att få en paket. De har nämligen sålt slut fort, trots att man ökat antalet för varje månad. I varje kit får man också en gåva och den här gången var det två stenciler.

Yesterday I received my new Craft kit from Tonic Studio, which is a subscription system, since some time ago I have a quarterly agreement, which makes it cheaper (£ 15) and guaranteed to get a package. They have sold out fast, despite increasing the number for each month. In each kit you also get a gift and this time there were two stencils.

Jag  gör utstansningsprover både för att se att de är OK, men även till min pärm för en bättre överblick på min samling. Till detta använder jag inte några av de vackra papperen från kitet, utan spill paper i min samling. Det kan vara bra att lära sig hur man monterar ihop de olika delarna innan man ger sig på exklusiva papper.

I do diecut tests both to see that they are OK, but also to my dies binder for a better overview of my collection. To this I do not use any of the beautiful paper from the kit, but scraps from my collection. It may be good idea to learn how to assemble the different parts before cut in on the exclusive paper.

Nu väntar jag med spänning på vad som kommer i nästa kit…de skall vi få se i eftermiddag!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.