Den första / The fist one

Mix and match dies and punches

Jag missade att fota denna då jag lagt undan den så att 3D lacket och klistret under bling, bling fick torka… och glömde förstås bort den. Det var dottern som påminde mig… “var har du den som du förstörde med de stora hålen” Ja, jag tänkte fel…men tycker att jag räddade designen med stjärnor i mitten av dem.

I missed photographing this because I put it aside for the 3D glace and adhesive under the bling dry … and  I forgot it. It my  daughter who reminded me … ” where have the one you destroyed with the big holes ” Yes, I thought wrong … but think I saved the design with some stars in the middle of them.

2015-03-11 20.10.40 2015-03-11 20.11.04

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.