Det bidde en burk

När vi köpte en ny stekpanna, så fanns det i lådan en pappcylinder (för att den skulle ligga still i lådan) den sparade jag… och undrade vad jag skulle göre med den!? Den har legat där i köket på att jag skulle bestämma vad jag skulle göra med den, så häromdagen hade en ide mognat fram i min hjärna. Limmade fast den på en kartongbit och förstärkte även med bred pakettejp (men det är gömt under papper och washitejp). Övrig dekoration snöre och Prima blommor som är inköpt någon, de var på REA så mycket kommer jag ihåg.

Det här är min favorit washitejp så jag har köpte på mig några rullar nu då Panduro säljer ut dem för 10:- /st…

2015-08-26 16.52.21 2015-08-26 16.53.08

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.