Die Sampel Binder

Jag stansar alltid ut prover och sätter i en pärm, dels för att testa om stansen funkar som den ska. Det är också lättare att se vad som går ihop med vad, men även vad som stansas ut och inte…. I den här filmen bläddrar jag igenom min Tonic pärm. Flickan med fjärilarna var jag tvungen att köpa en gång till för att min kurviga plast skiva gjorde att den minsta fjärilen sköt i väg som en katapult då jag körde den genom min Big shot och återfanns aldrig mer. Jag vände upp och ned på allt…jag hörde metall mot metall, så jag tror att den fastnat någonstans i vårt vattenburna element.

I always die cut samples and put them in a binder, partly to test if the die to see that work as it should but also to make it easier to see what goes together with what, and to what is cut out and not …. In this movie I browse through my Tonic binder. The girl with the butterflies I had to buy one more time because my curvy plastic plate made the smallest butterfly shot like a catapult when I run it through my Big shot and was never found again. I turned everything upside down … I heard metal on metal, so I think it stuck somewhere in our waterborne element.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.