Digital – Camping Bear 3

Jag var bara tvungen att prova några av de nya Digtal stämplarna från Alota Rubber Stamps, de var så söta… men jag skall erkänna att jag är en gummistämpel tjej allt i genom. Jag kämpar med mina Copic pennor, jag kan inte få till den önskade färg och till slut har jag så skarpa färger. Här blev granarna alldeles för mörk gröna, för att rädda hela situationen så målade jag över med glow in the dark färg vilket gjorde dem lite ljusare. Jag försökte ta en bild i mörker, men min kamera behövde lite ljus, men lite av effekten syns lite. Jag känner mig mer fri med mina akvareller , men jag har haft flera år av praktik med dem.  Nu när jag hittat ett bra papper för mina Copic pennor… vilket är en bra start , men jag är en otålig person , jag vill se resultat snabbt …

****

I just had to try some of the new  Digtal stamps, they wear just to cute… but I’m a rubber stamp girl through and through. I’m struggling with my Copic markers, I can’t get the color that I want and ends up with so sharp colors. Here I got so all to dark green trees… I painted over with some glow in the dark paint and it subdued shad. I tried to take a picture in the dark, but my camera wanted some light so the full effect do not show. I feel more free with my water colors, but I have had several years of practice. Now when I got my hands on a good paper for Copic Markers… that a start, but I’m an impatientperson, I want to see result fast …

IMG_0464IMG_0470

Digital – Camping Bear 3

IMG_0486

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.