Distress Ink 2015…1-6

Nu har hälften av alla de nya Distress färgerna släppt… två har hittat hem till mig och två skulle vilja komma och bo hos mig. De som redan bor hos mig har jag märkt med blommor på bilden och de som suktar efter är  de med ögonen…  Januari köpte jag själv och April fick jag som en gåva…

****

Now hav half of all the new Distress Inks been released … two have found it’s way to my home and two would like to come and stay with me too. Those who already live with me, I’ve marked with a flower in the picture and the ones I lake to get my hands on are the ones with the eyes. January I bought myself and April I received as a gift …

 
distress 2015-1

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.