Distress Ink & Oxide

Jag behövde märka upp mina foam blenders pads så det att hålla isär dem…för att inte sabba någon Distress Ink dynorna. Jag har några blending tools som jag laddar med dynor tills dem tar slut. Foam dynorna förvarar jag i pärmar en för var typ, med namn och färgprover. (Blå är Oxide, alkohol penna)

I needed to mark my foam blenders pads for Ink and Oxide so keep them apart … not to ruin any Distress Ink pads. I have some blending tools that I load with pads until I run out of them. The foam pads I keep in binders one for each type, with name and color samples. (Blue is Oxide, alcohol pen)

 

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.