Distress Ink Refills Marking

2015-12-28 18.00.10Jag har länge irriterar mig på att jag måste lyfta upp Distress Ink Refills flaskorna för att se vilken färg som är i dem, eftersom de ser exakt lika dana ut uppifrån. Förvara mina i plåtlådor. En från  Tim Holtz, men de utgick så hittade en vit plåtväska på REA hos Panduro som passade dessa flaskor…så jag köpte två stycken som jag Altered.

Jag har sett några som gör några små taggs som de har gängande från flaskorna… det passade inte mig, eftersom jag skulle irriterar mig då jag skulle använda flaskan. Jag kom på följande, en ring med färgprov som jag skapade med en 1″ punch som jag sedan stansade ut en cirkel i mitten ned en lite cirkel stans tång (den använde jag flera gånger till önskad storlek på inner hålet uppnåddes) och limmade den på locket. Dottern ville hjälpa till och klippte ned ringen så att blev i samma storlek som korken. Black soot fick ingen märkning….

****

I have for a long time been annoys that I have to lift up the Distress Ink Refills bottles to see which color there is, because they look exactly the  from above. I keep my in metal boxes. One from Tim Holtz, but they discontinued, they found a white metal case on Sale at Panduro that suited those bottles … so I bought two that I Altered.

I have seen some that make some small taggs that they are hanging from the bottles … it was not for me, because I would get annoy  with them when I  use the bottle. I came on these, a ring with a color sample  that I created with a 1 ‘punch which I then punched out a circle in the center with a  little circle punch (used multipel times to make a hole fore the pump)  and glued it on the lid. My daughter wanted to help out so she and cut the sampel paper down so that color sampel so it fit the lid. Black soot got no labeling ….

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Distress Ink Refills Marking

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.