Do not regret growing older it is a privilege denied to many

Jag har gjort en ny sida till min citat Art journal från Panduro (ett riktigt dåligt akvarell pappren, inget jag kan rekommendera). Provade att tejpa och sträcka pappret, men det funkade inte heller så jag fick trimma bort det värsta bucklorna och limma ned det på en ny sida. Bakgrunden är akvarell färger som jag försökte göra wet and wet teknik – det funkade inte så bra. Värdelöst papper som måste behandlas med gesso för att vara skall kunna göra något med det. Nu var pärmen och sidorna på REA…men det är ett inköp som jag ångrar. Hur som helst så har jag köpte det – så skall det användas annars är det slöseri med både pengar men även jordens resurser samt en utmaning varje gång.

För att inte bläcket (Indian Ink) skulle blöda ut så att det inte skulle gå att se vad jag skrivit så använda jag mat gel medium. Citatet hittade jag på Pinterest ”Do not regret growing older it is a privilege denied to many” Textade med en dip penna och ett stift som heter Leonardt TAPE 1½ men även serpentin krumelurerna, inramningen och de lodräta strecken.

 

2016-08-25 22.21.15

2016-08-25 22.21.13

bannerMarie2016

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.