Dotterns Tuffa Jacka

2016-04-12 13.58.55Nu är dotterns vår/sommar jacka äntligen är den färdig…med foder och allt! Bältet kom inte med på dessa bilderna men är i det bruna ormskinnstyget (slagen). Fodret är inte både rutigt och prickigt, utan det är små röda äpplen och inga prickar.

OMG! …så duktig jag är om jag får säga det själv!!! Det gamla sömnads takterna finns ännu kvar, fast jag ingen symaskin har (min började brinna för ett tag sedan). Vilken tur att dottern fick en egen i julklapp för många år sedan, då jag var rädd om min egen. En Toyota JEANS, ja vi kom riktigt bra överens… den gjorde det den skulle!

2016-04-12 13.58.15 2016-04-12 13.58.06

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.