Elina & William – stor besvikelse

2016-07-08 12.49.29

Vi fick i början av året en inbjudan till Barnens kusins bröllop, det stod bara att vi skulle spara den 27 augusti och att mer information skulle komma senare.  Jag gjorde den här tavlan köpte hem exklusiva stansar från USA (till bröllopskortet. I slutet fick så Anders och jag ett inbjudningskort samt ett bifogat informationsblad om vart vi kund bo, vad det skulle kosta oss. De träffade gärna våra barn, men att det här var ett vuxet bröllop, de ville inte ha några presenter, utan man önskad ge dem något så skulle det vara  en pengagåva till deras bröllopsresa.  Dottern fick en liknande försändelse… vilket fick mig att tänka att vår son inte var bjuden – och det stämde.

Han har Downs Syndrom (15år) och vi behöver 6 månaders framförhållning för att boka in honom på det korttidsboende där han bor 5 dagar i månaden, vårt andra alternativ är hams farfar som också är inbjuden. Alltså bad vi dem att göra ett undantag för honom. Han är lugn och trevlig och han har alltid varit med vid alla festligheter tidigare utan några problem, så döm om vår förvåning då svaret blev NEJ!!! Vi har full förståelse för att de inte är insatt i vilken planering det är med ett handikappat barn…

Orsaken är att det är en kostnads fråga, då Williams släkt har många barn… och de känner ett hårt tryck därifrån.  Ammande barn är undantagna då de inte kostar något!

 

Vi tänkte först låta Svägerska (brudens mamma) ta med tavlan till brudparet, men eftersom de inte önskade sig några presenter utan endast penninggåvor. Reglerna som de skickat oss är tydligen satta i sten, så har vi beslutat oss för att inte lämna över den!

2016-07-08 12.49.09 2016-07-08 12.49.14

  • QB alfabet stansar
  • Mossummi Svart glitter och vitt
  • Mönstrat papper
  • Spellbinder orkidé stans
  • IKEA djup ram
  • PanPastell

1 kommentar

  1. suck vad tråkigt. har själv vart med om samma sak fast födelsedag alla fick inbjudan utom sonen med DS han var nog runt 10 men en kille som jag skulle ta in i glasaffären utan problem (säger en del) . sa att är inte alla bjudna ja tack då är det bra den scrappade presenten hamnade på tippen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.