En solbränd Gerrard

Nu har jag gjort mitt första försök att måla Steven Gerrard, det blev samtidigt ett test av ett nytt akvarellpapper som jag inköpt. När jag startade orkade jag inte hämta dator för att se hans hudfärg så jag körde på med mina vanliga blandningar. Han är ju britt så det blev på tok för mycket orange… lyfte och lyft, tills jag bestämde att han har nog blivit solbränd där borta i USA.

Imorgon kommer nog min måla realistiska Ansikten med posten, borde finnas många tips i den…annars är det bara att öva, öva, öva…  Inte så illa om jag får säga det själv, fast lite nedslående är allt att inte ens maken som är Liverpool fantast kunde se att det skulle föreställa Gerrard.

Pappret jag provade var Winsor & Newton Artist och det var en besynnerlig prismärkning hos Clas Ohlson på dem (se bilden nedan). A3 = 2 x A4  och det kostar 119,90 medan ett block A4 kostar 99,90 och det är exakt lika många sidor i dem???  Inte konstigt att det bara fanns ett block kvar i min butik!!!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.