Envelope Punch Board Petal Pot

2016-01-29 15.37.11Jag kollade efter lite idéer på lådor att göra med min 123 Punch Bord och hittade den här skålen. Man utgår från ett 6″ x 6″ papper och stansar och vigar vid 1½”, 3″, 4½”, sedan klipper man…men det är enklast att se på videon som jag länkar till här nedan.

Jag gjorde min till Alla hjärtans dag, hittade så utstansade hjärtan i tre olika röda nyanser (i mina gömmor) de limmade jag lite här och där… 2016-01-29 15.38.11stansade ut en girlang som fick pryda öppningen och även den fick små hjärtan.

****

I looked for some ideas for my 123 Punch bord and found this pot. 2016-01-29 15.37.48It made from a  6 ”x 6″ paper and punched and scored at 1 ½” 3″, 4 ½”,  then you cut some cuts … but it is easiest to see where on the video that I link to here below.

I made my for Valentine’s Day and I found some cut-out hearts in three different shades of red (in my stash) that I randomly glued here and there … punched out a garland that also some hearts.

 


Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.