Fågelbord / Bird Houses

Nu är det dags för en ny Alota Utmaning, den här gången det jag som är värdinna för denna… så jag tänkte att vi skulle leka med den här skissen. Jag har maskerat samman tre olika Alota stämplar, maskera samman stämplar är min grej. Min hörn dekoration har jag plockat upp från fågelbord stämpel (murgröna) . Bladen är från en gammal QK stans som jag gjort till en murgröna kvist genom att  på frihand klippa  till en stammen och montera bladen på.

****

Now it’s time for a new Alota Challenge, this time I am the hostess … so I thought we could play with this sketch. I have masked together three different Alota stamps, masking stamps together stamps are my thing. For my corner decoration I have picked up from the bird table stamp (ivy). The leaves are from an old  QK die that I made into an ivy twig by freehand cut a stem and mount the blades on it.

 

  • Chicken Wire
  • Twig and Crows (SET)
  • Bird Houses

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.