Färg sprayer / Color Spray

2016-04-11 19.41.42Nu har jag börjat blanda till mina färg sprayer med mina Brusho kristaller. De är högpigmenterade så jag började med ½ (km) med den turquoise kristallerna, det blev en härlig ljusblå…därefter gjorde jag en med 1 helt kryddmått och den givetvis mycket mörkare. Varje sprayflaska rymmer 100 ml och jag köpte 20 st så jag kan blanda till en massa olika kombinationer….fast de räcker inte till alla de olika kristallerna i mitt 24-set, men de är en god start i alla fall och jag har köpt 30 st till som är på väg hem till mig!!!

Now I have started to mix my paint sprays with my Brusho crystals. They are highly pigmented so I started with ½ spice measure cup (labeled km) with the turquoise crystals, it became a lovely light blue … then I did a 1 spice measure cup and naturally i got much darker. Each spray bottle contains 100 ml and I bought 20 pieces so I can mix a lot of different combinations …. all though they are not enough for all of the crystals in my 24-set, but they are a good start anyway and I bought 30 more and they are on it’s way home to me !!!

2016-04-11 19.40.37

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.