Fisk skål / Fish Bowl

fisk1Den här kort idé var det först jag kom att tänka på då jag  såg den här burk stämpel för första gången  … den skulle passa bra som en fisk skål också.  Ibland känner jag mig som en fisk i en skål … när jag glömmer saker inom bara ett par sekunder… Jag har maskerat samman två Alota Rubber Stamps: Jar  och Ocean Scene.  Bakgrunden har jag skapat av mina nya Tim Holtz stämplar + noterna från Crafty. Hela partiet med fisk skålen är 3D monterat.

****

This card idea was the fist that struck me when I saw this jar stamp… it would be great as a fish bowl too. This little fish saying GRATTIS! (Swedish,translates into Happy Birthday. Sometime I feel like a fish in a bowl… when I forget stuff in a blink of an eye.I masked together this two stamps: Jar  och Ocean Scene. The Backgrund  have I created with  my new Tim Holtz stamps + Notes from Crafty. The entire part with the  fish bowl is 3D mounted.

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.