Förvaring av utstansat / Storing my cut out

Jag har provat många olika förvaring sätt av min utstansade/utskurna material…

  • påsar lösa i en stor låda…nej funkade inte för mig
  • påsar på ringar, hängande på krok…nej funkade inte för mig

…så nu har jag gjort så här istället! Dessa lådor finns att köpa på många olika ställen, sedan har jag skurit till flikar och delat upp påsarna i olika kategorier… de kan utökar i oändlighet. Jag har också fått möjlighet att dela upp påsarna i fler kategorier an då jag hade dem på ringar och krokar.

****

I have tried many different ways of storing my cut out material …

  •     bags loose in a big box … didn’t  work for me
  •     bags on rings, hanging on a hook … didn’t  work for me

So … now I have done this instead! These boxes are available in many different stores, a made some  tabs and divided the bags in various categories … they can expand indefinitely. I had also the opportunity to split the bags into  more categories than when I had them on the rings and hooks.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.