Förvaringslådor från Panduro

2015-08-10 15.27.58Köpte en massa förvaringslådor på Panduros REA från Webbutiken, men hämtade dem i vår butik, då blev det fraktfritt. Det var något nytt de börjat med, jag får ju åka halva vägen för att hämta ut från posten ändå, så det lätt ju jättebra…fraktfritt med inte bekymmersfritt. Paketet var skickat och jag väntade och väntade på avisering, kollade med Panduro kundtjänst om de kunde se vart det befanns sig. De har ingen spårning, men tyckte att jag skulle ringa till vår butik för avisering borde ha kommit…ringde dem under en ½timme utan att få något svar. När jag äntligen kom fram så fick jag till svar att de hade skickat mig en avisering – men jag har inte fått någon! De hade skickat SMS till fel nummer, inte så konstigt att det aldrig kom fram till mig. Väl nere i butiken hade expediten som jag fick tag på  ingen aning om vad jag talade om…den andra som jobbade visste lyckligtvis hur och vad som skulle göras.

 

2015-08-10 15.28.17

När jag monterat ihop min två stora låda upptäckte jag att magnetlåset inte fungerade på den, så det blev till att montera ihop alla  (för att se hur många som var defekta) Hittade bara tre av de stora… så fram med ordernotan och plita med artikelnumret och skicka dem ett mail där jag ville få priset på dessa reducerat. Jag fick dem nu till halva reapriset. Yeea! Jag får fixa till låsningen på dem med allt från en till tre st super starka magneter.

 

 

 

Behövde några hyllplan till mina pysselprylar…och vi hade fyra konsoler hemma och köpte massiva hyllplan på rusta som jag oljade in med teakolja, det fick samma nyans som skåpet under. Det behövs dock två konsoler till men eftersom vi inte vet om de finns kvar att köpa så valde  jag att monter de vi har ytters. Jag vill ha symmetri…

2015-08-10 15.28.49

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.