Gammal kvinna / Old woman

Här kommer mitt andra kort som GDT hos Vilda Stamps.  Tårtan kommer från Disney – Dreams Come True  Cricut Cartridget, fatet hämtade jag från Sweet Treats Cartridge Cartridget. Fatet klädde jag med aluminium tejp och embossade det sedan.  Jag använde två olika 3D medium till sylt och grädden (snow pen) …strösslet klippet jag förhand och på toppen av tårtan vilar två Vilda smultron.

****

Here are my second GDT cards at Vild Stamps. The cake comes from Disney – Dreams Come True  Cricut Cartridget, the dish I brought from Sweet Treats Cartridge. The dish I dressed with aluminum yape and then embossed it. I used two different 3D medium on on the jam and (snow pen) ac the cream  … sprinkle I cut by hand and at the top of the cake rests two  Vilda strawberries.

Den gamla damen som tvättar har fått ett spetsförkläde genom att jag klippte till bitar av vit spets tejp. Paper Piecing  en rutig duk som hon tvättar, tvättskummet skapade jag genom att varva Snow pen och 3d medium.

****

The old lady who washes have received a lace apron that I cut out from of white lace tape. Paper piecing a checkered cloth, which she washes, wash foam I created by layer Snow pen and 3d media on top of the other.

 

Stämplar jag använde / Stamp I used:

Brevbakgrund V260
Smultron på strå V130
Eulalia V623
Statistiken visar att de som v497

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.