GDT @ Vilda Stamps

Hej!
Vaknade en morgon och såg med trötta ögon att jag hade ett meddelande från  Milo på min mobil telefon, tryckte på raden (Milo… august…)  som fanns under senaste händelser… något gick fel. Öppnade mail programmet … hittade inget mail och mail programmet uppträde märkligt!?!  Vad gör, det kunde ju vara en förfrågan om Gäst DT för August!?!?
Det är en önskan som jag haft länge … det kunde jag ju inte missa… så jag kontaktade Milo och ja, jag hade fått en förfrågan, YES!!!!  Självklart tackade jag JA omgående ! En dröm och helt plötsligt så hände det… jag kommer att vara GDT hos Vilda Stamps  i Augusti  !!!

 

Bookmark the permalink.

One Response to GDT @ Vilda Stamps

  1. Lousan says:

    Vad kul! Grattis!
    Ska bli spännande att se vad du skapar med stämplarna.
    Kram Lollo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.