Gerry Thorsson YNWA

Jag fick i uppdrag från en vän i LFC vän i Enköping att måla utav vän från följande foto. Använde mina nya akvarellfärger (Rembrandt) som jag fick i födelsedagspresent från maken. De var ingen överraskning att jag skulle få dessa färger….eftersom det jag som  gjorde inköpet från Amazon.com.uk REMBRANDT ARTISTS METAL DE LUXE PAINT SET – 48X1/2 PANS WATERCOLOUR SET.

De var underbara att måla med!!! Det var en liten inlärningskurva… men inget större problem, allt går att lösa med vatten :-)  Jag föredrar transparenta färger då jag målar, att bygger upp slutresultatet lager för lager. Det tar alltså tid att måla med akvareller då man måste invänta att färgen skall torka helt… innan man kan bygga nästa lager.


Använde maskerings medium för att skydda de vita mönstret, de gnuggar
jag bort då de röda på sjalen är färdigmålat.

 

 

Färdig, men pappret är fortfarande lite buckligt, eftersom pappret är blött där jag målat den blå bakgrunden.

Borttagen från målar brädan och tejpen…slätt och fin.

Leverans klar!

1 trackback/pingback

  1. Steven Gerrard – Avslutningsgåva till Mårten – Marie Skapar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.