Glad Påsk / Happy Easter

2016-03-01 13.41.50Här kommer ett påskkort med en av de nya stämplarna som nyligen släpptes, min ungtupp har fått en näsa och mun. Den här gången har jag inte använt mig av akvarell färger, utan färgpennor (billiga som jag ärvt från barnen). Innan jag investerar i några dyrare pennor så vill jag se om det är något för mig. Ingen ny dyr invertering som copic pennorna blev, vilka jag inte blivit vän med ännu! Rätt nöjd förutom fötterna som jag inte fick till i den färg som jag önskade, men det beror möjligen på de få röda och orangea pennor. Narcissisten blev över då jag gjorde blommor till en krans.

Bakgrunden där har jag stämplat de båda små äggen slumpvis och därefter ritat in ett nät runt dem så att de inte svävar fritt i luften. Ungtuppen stämplade i mitten av en oval som jag stansat ut och det skall liksom vara ett ägg som ligger i gräset, för här är tema ägg i fokus.

****

Here comes an Easter card with one of the new stamps that recently was released, my cockerel’s got a nose and mouth. This time, I have not used the water color, instead I used some color pencils (cheap es that I inherited from my kids). Before investing in any expensive pens, I want to see if there is anything for me. No new expensive inversion as copic pens, which I have not become friends with yet! Quite satisfied except for the feet that I did not get to the color I wanted, just because I hade so few red and orange pens. The narcissist are left over from a flowers wreath that I just made.

The background where I stamped the two small eggs randomly and then drawn  a net around them so they do not float freely in the air. Cockerel stamped in the middle of an oval that I punched out and it will be like an egg lying in the grass, the theme eggs.

Påskhare och ungtupp V835

 

2016-03-01 13.41.38Jag hade glömt bort att jag hade en perfekt stämpel för insidan som också följer temat för detta kortet (se länk nedan) så det blev Påsk Hälsningar i stället.

***

I had totally forgotten that I had a perfect stamp for the inside which also follows the egg theme  (see link below), so instead I used  Easter greetings.

 

 

Påsk-hälsningarV276
Men en önskan om en äggstra glad påsk V821

 

Några små remsor från det mönstrade pappret (insidan) fick pryda baksidan min egna stämpel (blomma) och en massa Zentangle…

2016-03-01 14.37.21

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.