Glenn Hysén Akvarell

Här kommer en bild serie av min Glenn Hysén tavla till LFC – träffen som jag skall gå på här i Västerås den 4 feb, jag målar alltid en tavla som jag får objektet att signera. Jag målar mest med transparenta färger, men Glenns vita hår, då fick jag lämna min comfort zon och använde vit Gouache. Akvarell målning är lager på lager och där emellan vänta på att färgen torkar (det svåraste momentet för mig, att vänta alltså) man får liksom skulptera fram ansiktet. Här använde jag maskerings medium, så därför kunde jag inte skynda på torkningen med min fön… Jag gjorde två skisser av Glenn eftersom jag för en gång skull var ute i god tid, så det blir en till…så kommer jag att välja ut den bästa.

  • Fabrianoin Acquarello
  • Rembrandt Akvarell
  • Royal Talent Gouache
  • W&N Masking Fluid
  • Maskeringstejp
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.