Glenn x3 och jag

Jag vann utlottningen av platsen vid Gästernas bord, Glenn Hysén och Lars Ohly tillsammans med några av arrangörerna. Glenn och jag fick båda Vattkoppor som vuxna, han fick dock inga komplikationer så som jag fick… Alla i lokalen hade en trevlig kväll, men upprörda över domsluten mot Liverpool! 

Jag hade målat två porträtt och han var lite förvånad att jag gjort dem själv…Ohly som sett många av mina andra tavlor från de andra Legend träffarna tyckte att mina tavlor blir bättre och bättre. Något som jag kan hålla med om, men övning ger färdighet som man brukar säga.

Den ena skall jag ha själv, den andra skall aktioners ut på L.F.C-Västerås FB sida.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.